Yves Rocher Moisturizing Cream Lipstick: Mauve Pensée

by - 25.11.13

Olen korkkaillut tässä viime päivinä uusia huulipunia oikein urakalla, joten sillä linjalla jatketaan (: Haalin aiemmin syksyllä Yves Rocherin näistä vähän kalliimmista punista itselleni nätin burgundyn sävyisen Mauve Penséen ja nyt sain sudittua sitä huulillekkin.


Mauve Pensée on kylmän tummanpunainen cremepuna, jossa näkyy ihan häivähdys shimmeriä. Huulille tämä on sinänsä helppo levittää värinsä puolesta, mutta kyllä tämä vaan valitettavasti rajauskynää kaipaa, meinaa nimittäin karkailla. Tuoksu näissä on vähän voimakkaampi ja tuttu Yves Rocherin tuotteista jo vuosien takaa, itselleni tulee mieleen vanhat meikit :D Hylsy on mukavan painava ja vähän luksuksempi verrattuna ainakin heidän halvempiin puniinsa.


Punan piti olla kosteuttava, mutta ei se kyllä siltä tuntunut. Tämän punan kanssa tuli huulille ikävän kuiva tunne ja niitä sai olla koko ajan nuolemassa. Ei hyvä! Edes Flormarin halpispunat eivät aiheuta sellaista. Siinä mielessä tuote oli siis ihan täysi pettymys, kyllä 13 euron hinnalla pitäisi saada jo vähän tasokkaampaa tavaraa.


Onhan tämä nätti sävynä, sopii syksyyn ja omaan naamaani mutta en arvosta kuivattavaa tunnetta kosteuttavalta punalta. En tiedä onko tuo ominaisuus vain tässä sävyssä kun en omista kuin tämän yhden, mutta en lähde kyllä kokeilemaankaan. Jopa YR:n omat halvemmat punat tuntuivat huulilla paremmilta kuin tämä! Jooei, en ostaisi uudestaan. Saavat jäädä minun puolestani jatkossa hyllylle.

Mukavaa maanantai-iltaa teille (:

You May Also Like

0 kommenttia