Essence Love Letters - swatchit ja the look

by - 4.2.14

Tässäpä ensimmäinen tilaamani essencen kokoelma, johon olen hieman pettynyt. Myönnän tämän pitkin hampain, sillä niin kovasti haluaisin pitää tästäkin, mutta ei vaan ei. Kokonaislook on jotenkin valju ja olisi kaivannut ehdottomasti poskipunaa (toki normimeikissä lisäisin sen kokoelman ulkopuolelta mutta silti), essencen esimerkkimeikki on jotenkin outo ja huulikynät eivät laadullaan häikäise. Yksittäiset tuotteet ovat toki todella ihania, mutta kokoelmana tämä ei minusta oikein toimi.


Silmämeikkiin kokoelmassa on kokonainen luomiväripaletti, Ever thine, Ever mine, Ever ours, joka näin ulkoasultaan ja väreiltään on taattua kevätkautta: suloisia pastelleja ja ystävänpäiväteemaan sopiva rakkauskirjekoristelu. Paletissa on neljä pastellisävyä ja kaksi tummempaa varjostussävyä, joista pastellit ovat todella hohtavia helmiäisiä (kaikki paitsi yksi) ja varjostusvärit vain vähän hohtavia.

Paletin sävyt järjestyksessään

Paletin takapuolella on mielestäni hieman omituinen käyttöohje: pastellisävyä koko liikkuvalle luomelle ja varjostusväriä silmän ulkonurkkaan ja alarajaukseksi. Lopputulos sai ainakin itsessäni aikaan vähän ööh-reaktion ja oikeassa meikissä toki lisäisin rajauksen myös yläripsirajaan, mikä tietysti parantaisi ilmettä. Asiaa ei auta se, että onnistuin valitsemaan paletin heikkolaatuisimman napin, vaaleanpunaisen, tähän meikkiin. Swatchista näkee miten huono (taisiis lähes olematon) pigmentti ko. värissä on muihin verrattuna. Mitähän ihmettä ovat ajatelleet? Noh, kaikesta huolimatta uskaltauduin ulos tässä meikissä, ei se nyt niiiin pahalta näyttänyt.



Silmämeikkiin kuului myös kaksi kynää, lähes musta tummansininen, jota en kokoelmiini tarvinnut, ja toinen määrittelemättömän värinen Grey-Headed Lovebird, joka näyttäytyy käsiswatchissa ruskeana ja luomella harmaana.  Ja kyllä, olen kyseistä kynää käyttänyt tässä meikissä mutta eipä se kyllä mihinkään näy. Kynä on siis oikeastaan aika yhteensopimaton kokoelman paletin kanssa, sillä ainakin esimerkkimeikin variaatioiden kanssa mokoma on oikeastaan täysin tarpeeton ja näkyy huonosti. Ei sillä, ihan kiva kynä muuten ja tuo sottauspää tulee kyllä varmasti käyttöön vaaleampien kevätmeikkien kanssa antamaan vähän utuisuutta, mutta kokoelmansa lookiin ei sovi kyllä sitten millään. Raukkaparka.

Love Poem, Grey-Headed Lovebird ja Dear Peach!

Korostuspuuteri Love Poem on oikeastaan tämän kokoelman paras tuote! Puuterin pintaan on painettu kauniisti pätkä Ensimmäisestä Korinttilaiskirjeestä englanniksi eikä ko. painatus ainakaan ensimmäisellä kerralla hävinnyt pois, mikä on tietysti positiivinen juttu. Puuteri on aavistuksen ihonväristä, erittäin kimaltavaa ja kuten swatchista näkyy, sointuu omaan ihonsävyyni täydellisesti. Erittäin hienojakoistakin tavaraa tämä on, sillä pyörittelin ensimmäisellä käyttökerralla sivellintä hiukan liikaa ja pölyä lehahti sitten ihan kaikkialle ja ihan liikaa :D Meikissä olen käyttänyt tätä poskilla, leuassa ja nenänvarrella. Varsinaiseen käyttöön tämä pääsee keväämmällä kunhan lumet sulaa ja naamaankin saadaan hitusen väriä, siihen asti käytän tyytyväisenä Ice Ice Baby -kokoelman valkoista korostuspuuteria.


Viimeisenä lookiin kuuluu jumbo sheer stick, eli jumbomallinen huulikynä. Sävyjä on kaksi, vaaleanpunainen Rosy in Love ja persikkainen nude Dear Peach!, joista meikkiin olen käyttänyt jälkimmäistä. Nimensä mukaisesti lopputulos on lähes väritön, hieman hohdetta antava, trendikkäästi nude. Mutta tämän haju! Yök yök ja vielä kerran yök. Tässä on yritetty jonkinlaista 'raikasta' tuoksua kaiketi, mutta menty kyllä pahasti sinne metsähallituksen puolelle. Hyi. En voi edes sanoin kuvata sitä löyhkää, jonkinlainen muovihedelmä gone bad, voitte ehkä kuvitella. Lisäksi kynä ei ole mitenkään kosteuttava ja huulet tuntuvat kuivuvan. Buu. Tulee kyllä käytettyä mutta karvas pettymys tämä silti oli.



Ja kuten sanoin, meikin look jäi todella vähän vaisuksi, mutta ehkä idea olikin olla enemmän romanttisen nude kuin säväyttävä. Vaan eikö tälläiseen viattomaan romanttisuuteen kuuluisi vähän punastelevat pinkit posket? Iso puute ainakin omasta mielestäni, ihan noin teemaakin ajatellen. Mutta joo, eiköhän nämä kokoelman osaset toimi erikseen ihan hyvin, harvemmin harrastan mitään teemameikkejä tosielämässä.

Essencen sivuille oli muuten ilmestynyt uusin kokoelma, maaliskuussa julkaistava pastellisävyinen Bloom me up!, jota voi käydä vilkaisemassa täällä ;) Kokoelmaan kuuluu myös toinen osa, joka sisältää sävymaailmaan sopivia meikkivälineitä. Voi apua miten ihana kokoelma! Laskin pikaisesti että haluaisin ainakin 20 osaa, saa nähdä miten käy :D Onneksi tätä täytyy pohtia vakavasti vasta ensi kuussa.

Oikein ihanaa illanjatkoa kaikille!


You May Also Like

9 kommenttia

  1. Totta joo, ystävänpäiväkokoelmaan olisi kyllä sopinut poskipuna erittäin hyvin!
    Mun ekat essencet saapuivat tänään, jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep (: Onnea ekoista essenceistä! Toivottavasti tykkäät, itse ainakin jäin ihan koukkuun kuten täältä blogistakin ehkä voi huomata... :D

      Poista
  2. Harmi, että kokoelma ei kokonaisuutena miellyttänyt, mutta tämä arvio oli hauskaa luettavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kiva kuulla että minun kirjoittajantaidot miellyttää :D Joskus sitä vaan on oikein inspiroitunut ja joskus ei meinaa tekstiä tulla millään, taisi olla tänään parempi päivä (:

      Poista
  3. Tässä kokoelmassakin ollaan vähän eri linjoilla. Itsellä ei kynät kuivattaneet, haju ei haitannut (vaikka kieltämättä outo onkin) ja väriä omiin huuliini irtosi ihan kivasti ainakin parilla kerroksella. Tässäkin highlighter on mulle liian glitterinen joten jää varmaan aika vähälle käytölle :-D

    Odotan kanssa innolla tätä maaliskuun kokoelmaa jossa on se ihana ombre-poskipuna ja juurikin tuota Bloom me up!-kokoelmaa josta tilaan varmaankin about kaiken paitsi kynsilakat :---D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjaan itseäni, piti siis sanomani että HELMIKUUN kokoelmaa jossa on ombre-poskari :-D

      Poista
    2. Haha, no tässä sen vaan näkee miten paljon on erilaisia mieltymyksiä :D Toisen pettymys on toisen lemppari. Ihan hyvähän se vaan on että on monia mielipiteitä.

      Ja joo, sitä liukuväriposkaria odotan minäkin ihan intopiukeena! :D Toinen mikä kiinnostaa on se mattahuulikiilto... Siis mattainen huuliKIILTO wtf? :D Kuulostaa niin ihmeelliseltä että todellakin haluan sen testailuun. Eikä ne efektipäälyslakatkaan mitenkään vähemmän houkuttelevia ole... Puhumattakaan tosiaan tuosta Bloom me up!:sta. Voi essence, miksi pitää tehdä niin paljon kaikkea ihanaa :D

      Poista
    3. Älä muuta sano. Tervetuloa vararikko.

      Poista
    4. Se, ja velkavankeuskin kohta... :D

      Poista