I Love... to feel foot loose & fancy free

by - 15.2.14

Rakastan I Love... -sarjaa ja kun lähivalintatalossa oli muutama ennennäkemätön tuote tarjolla, nappasin mukaani tämän viilentävän jalkageelin. Kärsin pahoista levottomista jaloista ja varsinkin joskus nukkumaan mennessä kuumotus on aika ikävää ja haittaa nukahtamista. Ostin siis tämän helpottamaan sitä ja pidinkin geeliä sängyn vieressä, mutta kuten näkyy, ei tätä ole tullut ihan kauheasti käytettyä.


Tuubihan on todella kiva piristäjä, tykkään hirmuisesti noista hauskoista kuvausteksteistä ja koska geeli on noin ihanan väristä, ei yhtään haittaa että puteli on läpinäkyvä. Tuote sisältää piparminttuöljyä raikastamaan ja aloe veraa rauhoittamaan ja pehmentämään ihoa. Geelissä itsessään ei ole juurikaan väriä, se on hyvin kiinteää ja tuoksuu, yllätys yllätys, piparmintulta. Aika perus raikastava tuoksu jalkatuotteissa, en pane pahakseni.


Käyttö on ihan miellyttävää, geeliä ei tarvita edes paljoa yhdelle jalalle ja imeytyy hyvin nopeasti. Iho tuntuu imeytymisen jälkeen pehmeältä ja tietysti myös viileältä. Valitettavasti tämä ei kuitenkaan auttanut levottomien jalkojen syndroomaan liittyvään kuumotukseen, joten toistaiseksi tämä on saanut odotella muuta käyttöä. Väsyneitä ja esimerkiksi koko päivän shoppailleita tassuja geeli kyllä virkistää ihanasti ja luulenkin, että otan tämän käyttöön kesällä ihan perus jalkavoiteena. Mikäs sen ihanampaa kun viileät jalat kesähelteellä!

Tiedän, että moni inhoaa viilentävää tunnetta jaloissa ja sitä piparmintun tuoksua jalkatuotteissa, mutta mikäli kumpikaan ei häiritse ja köpöttimet kaipaavat freesausta, voin suositella katsastamaan tämän tuotteen. Toistaiseksi kyllä olen nähnyt tätä vain siellä Valintatalossa ja hintaa oli muistaakseni 5-6 euroa.

Mahtavaa lauantai-iltaa kaikille! (:

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Juuri äsken kuorin jalat viilentävällä piparmintulla ja vielä viilentävä jalkavoide siihen päälle :p Inhoan yleensä viilentäviä tuotteita, mutta nyt jalat olivat niin väsyneet kävelemisestä, että ihana tunne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta (: Itsekkin kyllä esimerkiksi pitkien shoppailupäivien jälkeen kaipaan ehdottomasti jalkakylpyä ja hierontaa ja silloin kyllä viilennystuotteet tuntuu ihan parhailta <3

      Poista
  2. Entäs jos laittaa jääkaappiin? Itselläni on joku suihke, missä kerrotaan, että jos haluaa tehostaa viilentävää vaikutusta, niin laittaa jääkaappiin ja sitten suihkuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo! :D Kiitos vinkistä! Eipä olisi tullut mieleenkään. Taidan laittaa tuon saman tien sinne odottelemaan kuumotustuskia. Maalaisjärjellä ajateltuna toimivalta kuulostaa (:

      Poista