Make Up Store Shimmer Dynasti ja viikon ostokset

by - 9.2.14

Ostin syksyllä aivan innoissani muutamia Make Up Storen aletuotteita Sokokselta ja niiden mukana tämän Shimmer Dynasti -poskipunan ihan vaan erikoisuutensa takia. Harvoin näkee marketissa näin kylmää, lähes lilaa poskaria ja vielä kultaisen shimmerin kanssa! Hulluhan olisin, jos olisin sen kauppaan jättänyt. Syksyllä tälle ei ollut kauheasti käyttöä, mutta nyt kevätmielellä ja kevätauringon paisteessa on tämänkin aika päästä estradille.

Salamalla

Luonnonvalossa (omg!)

Luonnonvalossa

Pigmentti Shimmer Dynastissa on ihan tajuton. Meinasi käydä överit sillä tapanani on yleensä sutaista poskipunasivellintä poskarissa kaksi kertaa, mikä tämän tapauksessa oli ehdottomasti liikaa. Hädissäni sitten häivyttelin ja onneksi onnistuin saamaan tästä järkevän näköisen sen pelottavan nukkelookin sijaan. Shimmer on poskilla todella hienoista, joten uskon että jopa kimalluskammoiset voisivat saada tästä ystävän. Tietysti jos blingin suhteen on ihan nollatoleranssilla niin valitettavasti tämä kannattaa jättää sitten kyllä hyllylle.



Kyllä tämä vaan on niin ihana, kun uskoinkin sen olevan! Varsinkin kevättalvella söötin kylmät pinkit posket ovat todella luonnollisen näköiset ja varsinkin juhlaanhan tämä on ihan omiaan tuon kimalluksen takia. Sääli että MUS on omalle budjetilleni normaalihintaisena tällä hetkellä vähän liikaa, sillä tutustuisin mielelläni heidän muihinkin poskipuniin. Täytyy olla kyllä aleissa haukkana, sen verran tähän nyt tykästyin (: Valitettavasti en yhtään tiedä myydäänkö tätä kyseistä punaa enää, mutta MUSia saa ostettua ainakin Sokoksilta.


Cristal Rose, Juicy Plum, Raspberry Pink

Lopuksi vielä viikon meikkiostokset, jotka olivat niin minimaaliset etten nyt viitsinyt omaa postausta näille tehdä. Kävin siis hakemassa vielä muutaman Lumene Natural Coden alepunan Anttilasta, sellasisia sävyjä joita en vielä omistanut. On minulla nyt kevät/kesäksi jotain huulille laitettavaa! :D

Oikein somaa sunnuntaita kaikille (:

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. No niin on (: Täytyyhän sitä tytöllä muutama pinkki puna olla :D

      Poista
  2. Tuo poskipuna sopii ehottomasti näin kevättä kohden mennessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! Enemmän tälläinen vuoden alkupuoliskon puna (:

      Poista