Essence All About Candies

by - 29.3.14

Essencen All about... -paleteista kakkosena esittelen tämän Candies-version, joka pastelliväreissään näyttää näin kevätkaudella todella houkuttelevalta. Odotin tälle vähän suurempaa suosiota vuodenaikaan nähden, mutta ainakin mitä Essencen Facebookkia olen seuraillut, on tämä jäänyt ehkä vähän muiden varjoon ja sen heikosta pigmentistä on valitettu. En ihmettele kyllä yhtään, eihän kukaan nyt heikkolaatuisia luomivärejä halua oli ne kuinka sööttejä tahansa.



Paletissa on kuusi sävyä, jotka kaikki ovat todella helmiäishohtoisia. Vaalean kulmaluusävyn (joka muuten maastoutuu tässä paletissa joukkoon) lisäksi löytyy kolme hyvin samantyyppistä sävyä, vaaleanpunainen, vaaleanlila ja vaalea koralli ja näitä tasapainottaa sitten vaaleansininen ja minttu. Henkilökohtaisesti en kauheasti arvosta noin montaa noin lähekkäin olevaa väriä, sillä kuten swatchistakin näkyy, ne ovat iholla lähes samanväriset. On niin sanotusti vähän menty sieltä, missä aita on matalin. Pigmentti näissä ei kyllä todellakaan ole päätähuimaava (swatchiin olen vedellyt aika monta kerrosta per väri), mutta näkyvät kyllä luomella ihan hyvin hohtavuutensa takia.




Meikissä olen ollut vähän tylsällä päällä ja luomilla on ainoastaan tuota mintun sävyä feat Lumenen pinkki ripsari. Sävy näkyy kuitenkin ihan hyvin lasienkin takaa, joten ei nämä värit nyt ihan susia ole. Pigmentti on ehdottomasti parempi kuin Isadoran viimekeväisessä suositussa Gelato-pastellipaletissa, jos nyt johonkin voi verrata.



Tämän ostamisen kanssa on vähän niin ja näin. Jos löytyy 3,45€ ylimääräistä ja pastellivärit puuttuvat vielä meikkipussista, sanon että anna mennä :D Mutta mitään uutta ja ihmeellistä tämä ei kyllä tuo esimerkiksi kosmetiikkaharrastajalle. Paletin ulkomuoto on toki superherkullinen kun katsoo kaikkia sävyjä yhdessä, vaan eiköhän parempaakin ole tarjolla pahimpaan pastellihampaan kolotukseen.

Viikonloppuja ihanille lukijoilleni (:

PS. Voiko tosiaan olla mahdollista että koko Essencen Cookies & Cream -kokoelma on myyty K4L:llä loppuun vai onkohan verkkokaupassa joku virhe? Aika hurjaa. Onneksi ehdin tehdä oman pienen tilaukseni, olisi kyllä harmittanut kovasti jos olisi jäänyt saamatta.

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Ihanan raikas meikki. Sellanen oikein keväisen pirtee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! (: Ihanan keväinen fiilis tämän meikin kanssa oli kyllä.

      Poista
  2. Kyllä siellä kaikkea näyttäisi K4Lssä olevan ainakin tällä hetkellä. Itse tein tilauksen heti sillä sekunnilla kun tuo kauppaan ilmestyi joten sain kaiken mitä halusinkin, jesjes!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomasin itsekkin myöhemmin illalla että taisi olla ihan vaan bugi järjestelmässä ja kaikkea on vieläkin tarjolla. Hitsi kun itseäni ketuttaa aivan suunnattomasti että K4L:n Facebookviestit ei näy mun seinällä vaikka kuinka seuraan ja tykkään ja kaikkea >:( Oon aina monta tuntia jälkijunassa kun joudun itse kyttäilemään että millon tuotteet on saatavilla. Itsekkin kyllä sain kaiken mitä tahdoin, vaikka aika pienen budjetin tilauksen teinkin. Innolla odotan taas sinun postausta näistä! :D

      Poista