Lumene Natural Code Eye Dramatizer Trio Eyeshadow 3 Denim

by - 7.3.14

Apua mikä otsikkohirviö! :D Tai pitäisikö sanoa nimihirviö, kun kerran tuotteen nimestä on kyse. Joka tapauksessa, tänään esittelyvuorossa on Lumene Natural Coden luomiväritrio sinisissä sävyissä, Denim. Olen Denimiä käyttänyt hitusen ennen tätä, nimittäin tuota hopeaa sävyä aiempiin yksivärisiin meikkeihin, mutta nyt käytin sitten palettia niinkuin sitä "kuuluisi" käyttää, eli kaikkia sävyjä kerralla.



Lumene Natural Coden ensimmäiset paletit sarjan lanseerauksen jälkeen olivat vähän ikäviä. Napit olivat kovia ja niitä piti hinkata itsensä kipeäksi ennenkuin sai siveltimeen tarpeeksi väriä, jos sai, sillä pigmentit olivat haaleita. Sittemmin luomivärit uudistettiin, palettiin tuli kuvioksi tuommoinen ratamonlehti ja helpotuksekseni napit muuttuivat pehmeämmiksi ja pigmenttisemmiksi. Denim edustaa siis tätä uutta sukupolvea. Hopeinen ja keskisininen sävy ovatkin mukavan pehmeitä ja hyväpigmenttisiä, mutta valitettavasti tuo tummansininen on jäänyt roikkumaan menneeseen eli on kova, eikä väriä saa niin helpolla.




Meikin tekaisin tällä kissamaiseen muotoon: hopeaa liikkuvan luomen sisäpuolella ja kulmaluulla, keskisinistä ulkonurkassa ja keskisinisen päälle tuota tummansinistä. Alaluomella sama idea. Meikkaaminen paletilla oli kyllä mukavan helppoa paitsi tuon tummansinisen osalta, väriä kun ei meinannut oikein irrota. Lookista tuli oikein onnistunut, jos siis sinisestä tykkää.



Valitettavasti en ollenkaan tiedä myydäänkö tätä kyseistä palettia enää ollenkaan, sillä muistaakseni olen tämän ostanut Carlsonin alelaarista viime vuoden puolella. Voin kuitenkin erittäin lämpimästi suositella näihin Natural Coden paletteihin tutustumista, vaikka joku olisikin saanut traumoja niistä alkuaikojen kovista ja huonopigmenttisistä trioista. Hintaansa nähden näissä on loistava laatu ja pärjäävät varmasti ihan mille tahansa saman hintaluokan tuotteelle. Näitä myös näkee melko usein alelaareissa, mikäli kokeilunsa haluaa suorittaa pikkurahalla (:

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! <3

You May Also Like

0 kommenttia