Make Up Store Cultural

by - 21.3.14

Tänään haluan näyttää teille oikein superihanan kevätluomivärin, otsikon mukaisesti MUSin Cultural-nimisen Microshadow-monon. MUSin pakkauksethan uudistuivat joskus viime vuoden puolella ja omani on ostettu vanhanmallisena juurikin näistä poistoaleista (: Katsokaa ja ihastukaa!


Sävynä Cultural on toooodella paljon keltaiseen menevä vaaleanvihreä, sellainen haalea limesävy. Napissa on myös hienoista kultaista shimmeriä tuomassa vähän hohtoa. Pigmentti on hyvin haaleaa, eli superkirkkaita limenvihreitä silmiä tällä ei oikein saa edes kerrostamalla, jos sitä pelkää.




Meikissä olen käyttänyt yksinomaan tätä vihreää nappia ja kultaista eyelineriä ja todella keväinen look siitä tulikin (: Ehkä sopisi pääsiäiseen oikein hyvin? Tykkäsin joka tapauksessa.



Make Up Storea myydään ainakin Sokoksilla (ja tietysti heidän omissa liikkeissään) ja näiden Microshadow-monojen hinta on 16 euron hujakoilla. Ainakin Joensuussa toki näitä vanhannäköisiä meikkejä myydään vielä alennuksella, joten ne kannattaa vilkaista. Vähän hintaviahan nämä toki ovat noin yksittäiseksi luomiväriksi, mutta laatukin on kyllä sen mukaista ja tavaraa on paljon, 3,5g. Mikäli tämmöinen vähän erikoisempi kevätsävy nappaa, niin eikun vaan MUSin hyllylle!

Lutuista viikonloppua lukijoilleni (:

You May Also Like

0 kommenttia