Viva la Diva Shark

by - 13.3.14

Viva la Divalla on Moon Walkin lisäksi myös toinen erittäin mielenkiintoinen huulipunasävy, nimittäin cremevaaleansininen Shark. Ostin kyseisen punan jo viime syksynä mutta ehkä tälläiselle pastellisävylle otollisin aika on näin keväällä. Tällä kun värjää huulet niin huomio on taattu!


Shark on toooooodella kermainen ja runsaspigmenttinen. Ei tarvitse todellakaan kovin paljon puikkoa hinkata että saa väriä huuliin. Punan ongelma on tosin huulten reunojen siistiminen, sillä en ole vielä missään vaaleansinistä huultenrajauskynää nähnyt. Olen käyttänyt korvaavana väritöntä rajauskynää tai pehmentänyt reunat sormin töpöttelemällä että saisin niistä tasaisemman näköiset. Tietysti sivellin olisi myös kova juttu, mutta en vaan jaksa räpeltää niillä :D Olen sellainen suoraan hylsystä huulille -tyttö, se kun on niin helppoa ja vaivatonta.



Silmämeikissä pysyttelin myös sinisessä. Yleensä en kyllä harrasta samanväriset silmät+huulet -pareja, mutta tässä tapauksessa lopputulos näytti ihan hyvältä. Meikki ei ollut jääkuningatarmainen vaan enemmänkin aquateemainen. Ja joo, kun tälläisellä naamalla lähtee liikenteeseen niin kyllä niihin tuijotuksiin ja kummastuneisiin ilmeisiin saa tottua. Eräs tuttunikin, johon sattumalta törmäsin, sanoi tunnistaneensa minut kauempaa pelkän meikin perusteella :D Mitä se sitten kertoo... Joka tapauksessa, Shark ei ole mikään helppokäyttöisin arkisävy.



Itse ainakin tykkään punasta kovasti ja se onkin ollut käytössä aina silloin tällöin (: Tälläistä sävyä en ole millään muulla merkillä edes nähnyt, joten se on uniikkiutensakkin takia ihan superkiinnostava. Tiedän kyllä että kovin montaa siellä ruudun toisella puolella tämä ei varmaan nappaa, mutta erikoisemmista huulipunasävyistä kiinnostuneille tässä on kyllä ihan kiva ja kohtuuhintainen yksilö kokoelmiin.

Viva la Divaa myyvät Suomessa ainakin Kicksit ja punan hinta on muistaakseni noin 7-8 euroa.

Viettäkää hauska loppuilta! (:

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Aika hurja! Tämä tuo minulle ihan mieleen sen sinisen kiiltopunan, jota silloin kultaisella 90-luvulla teinivuosinani käytin. Olin silloin jostain syystä sitä mieltä, että tälläiset sinivivahteiset huulikiillot ehdottomasti sopivat minulle -kaikkein parhaiten-. Siinä huulikiillossa ei ollut kyllä läheskään noin paljon pigmenttiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh! Sininen kiiltopuna kuulostaa hyvältä :D Käytätkö sitten kylmiä sävyjä enimmäkseen nykyään? Itselläkin oli joku sininen Yves Rocherin huulikiilto (joku Salsa?) lapsena 2000-luvun alussa ja tykkäsin kovasti. Tosin ei sekään ollut ihan näin räikeä... :D

      Poista
    2. Taidan kyllä käyttää kaikkia sävyjä nykyään ihan iloisesti sekaisin. Ne siniset huulipunat oli silloin joskus laajemminkin muodissa. Samaan aikaan taisi olla myös muodikasta käyttää ihan valkoisia huulikiiltoja. Vissiin mitä kalpeammalta näytti niin sen parempi. Jos en ihan väärin muista, niin se sininen kiiltoni oli vielä kaiken lisäksi Lumenea. En jotenkin voi kuvitella, että tänä päivänä sellaisia sävyjä paljon Lumenen mallistoon tulisi. Oi nostalgiaa :)

      Poista
    3. Aijaa :D Olisipa kyllä hauska jos siniset huulet tulisivat uudelleen muotiin, vaikka jotenkin tuntuu että tuskimpa niitä siltikään moni käyttäisi. Ja huh, siinä olisi kyllä kauneusväki kummissaan jos Lumene yhtäkkiä päättäisi heittää ilmoille sinisiä huulimeikkejä! Voi kun kosmetiikkamerkit olisivat nykyäänkin noin rohkeita ja toisivat saataville vähän hullujakin juttuja (: Vaikka kyllähän esim. pinkki ripsari aika villi veto oli.

      Poista