Labello Fruity Shine: Cherry

by - 25.7.14

Minä en pidä sävyttävistä huulirasvoista. En oikein ymmärrä niiden funktiota. Missä tilanteissa sellaista pitäisi käyttää? Jos haluan huulille väriä, käytän mielummin huulimeikkejä, sillä ne ovat paljon mielenkiintoisempia. Jos taas haluan kosteutusta, käytän ihan tavallista väritöntä rasvaa, jota voin hieroa huulille ilman peiliä täysin huoletta. Tästä huolimatta sorruin vähän aikaa sitten (ennen Baby Lipsejä siis...) olleeseen Labellon Fruity Shine -hypeen ja ostin itselleni punaisen, kirsikantuoksuisen version. Kaduttaa!


Noh, värinähän tässä siis on aika pirtsakka punainen ja joku herkempi saattaa jopa säikähtää, kun tätä katsoo. Tämähän näyttää pigmenttisemmältä kuin monet huulipunat ja pientä shimmeriä löytyy seasta. Tuoksu on aika pettymys, en haista tästä kirsikkaa yhtään, lähinnä vaan sellainen geneerisen makea esanssituoksu. Lisäksi tämän kosteutustehot eivät riitä huulilleni ollenkaan, vaan saan jatkuvasti olla kuorimassa niitä sokeripalan kanssa, jotta kehtaisi huulipunaa käyttää. Plääääh.


Vaikka tämä näyttää todella pigmenttiseltä ja punaiselta hylsyssä, todellisuudessa tästä irtoaa lähinnä hennon pinkkiä, joskin todella kiiltävää ja kostean näköistä sävyä. Eli joo, huulikiillon korvikkeeksi tai jonkun samansävyisen punan päälle, jos sillä tavalla tykkää kiiltoa niihin saada. Kuvassa olen laittanut tätä Cherryä ihan yksinään ja kyllähän tuosta näkee, että huulissa on vähän jotain, mutta ei paljoa.

Eikä sitten ole muuten peruukki, vaan meikätytön uusi kesätyyli :D Älkää huoliko, kulmakarvat eivät oikeasti näytä livenä noin pahasti erisävyisiltä, salama vaan tekee tepposia.


Itse en siis tykkää tästä sitten yhtään. Näytän aina aivan sirkuspelleltä kotona, sillä kuivahuulisena hieron huulia yhteen jatkuvasti ja tuo punainen sävy leviää huulten rajojen yli. En millään malta odottaa että pääsen tästä eroon :D Älkää käsittäkö väärin, ei tämä minusta paha ole huulimeikiksi, mutta ei tästä peruskäytön huulirasvaksi ole, ainakaan itselleni. Sävyttävien huulirasvojen ystäville varmasti oikein loistolöytö, mutta meille muille ei niinkään. Eri asia jos tämä edes kosteuttaisi tarpeeksi.

Labello Fruity Shine -huulirasvat maksavat noin 1,80€ ja näitä löytyy lähes joka marketista.

Hauskaa perjantai-illan jatkoa (:

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Minä tykästyin siihen vesimeloniin eniten ja tämä kirsikka tulee heti toisena. Mulla tosin ei kuivat huulet ole juurikaan ongelmana, joten kosteutusteho on ollut itselleni riittävä. Palveluammatissa ollessani saan näistä sävyttävistä huulirasvoista juuri sopivasti sävyä, koska valitettavasti en halua aiheuttaa mummoille sydäriä esim. uudella MAC Heroine -huulipunallani. :D

    Tykkäsitkö enemmän Baby Lipseistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no siinä on yksi hyvä syy käyttää sävyttävää huulirasvaa! :D Vaikka Heroine muuten on aivan ihana. Baby Lipsejä en ole vielä päässyt testaamaan kun eikös ne tule myyntiinkin vasta ensi kuun puolella? Taidan ostaa jonkun ihan vaan sävyttömän version ja kokeilla sillä oisko vauvahuulet enemmän mun juttu (:

      Poista
    2. Mä ostin omani just perjantaina Stockalta, ymmärtääkseni niitä on jo kaupoissa näkynyt. Se Pink Punch antaa kyllä sävyä ihan reilustikin. :)

      Poista
    3. Ai eli ne on ilmestyneet jo? Pitääpä käydä sitten jossain isommassa marketissa vilkaisemassa että jokos täällä idässäkin näkyisi (: Ja kiitos vinkistä, googlasin sen Pink Punchin ja hyvältä näyttää! Tuotahan voi jo tälläinen väriläiskäkin käyttää :D Taidan laittaa ostoslistalle.

      Poista
  2. Joensuun keskustan Citymarketissa näkyi jo viime viikolla olevan Baby Lipsit myynnissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo! No sinne siis! :D Mä muistan nähneeni sen ständin ihan hetki sitten mutta sillon siellä ei vielä ollu tuotteita.

      Poista