Essence Aquatix - swatchit ja The Look

by - 19.8.14

Essencen uusin ja viimeinen kesäkokoelma on nimeltään Aquatix ja teemana on merenalainen maailma. Sävyt ovat kauniita: sinistä, turkoosia, pinkkiä ja vaaleanpunaista ja kaikki kimaltelee enemmän tai vähemmän. Kokoelmaan kuuluu luomivärikynät (joista kaksi sävyä jäi pois valmistusongelmien takia), kaksi glittereyelineriä, kaksi huulikiiltoa, korostuspuuterihelmet, matkakokoinen puuterisivellin, kuusi kynsilakkaa, kynsitarrat ja vartalokimalle. Jätin kokoelmasta pois vain nuo puuterihelmet, jotka näyttivät Essencen sivuilla ihan kopioilta Cookies & Cream -kokoelman helmistä, mutta jotka todellisuudessa olivatkin ihan eri väriset kun ulkomaisista blogeista swatcheja vilkaisin. Arrrgh! Tosi turhauttavaa. Olisin kyllä halunnut nuo helmetkin nyt kun olen ne nähnyt, mutta olkoon. Näillä mennään.



Luomivärikynissä kävi Essencen FB-sivujen mukaan kehnosti, nimittäin turkoosi ja vaaleanpunainen kynä eivät ehtineet valmistua ajoissa ja jäivät sitten pois koko kokoelmasta, joten vain sininen vaihtoehto, Mermaid's Secret, jäi jäljelle. Koostumus tällä on voidemainen ja hyvin glitterinen. Voideluomiväreille tyypilliseen tapaan tämäkään ei valitettavasti luomillani yksinään pysy nätisti, vaan käytän tätä lähinnä pohjustajana. Testasin tätä toki luomille sellaisenaan ja havaitsin, että lopputulos oli aika epätasaisen näköinen ja väriä oli hankala häivyttää. Lisäksi puikkoni meni jo siinä mielessä rikki, että tuo kynä ei päätä kiertämällä mene enää takaisin piiloon, vaan se pitää sormin sinne painaa. Huoh. Eipä siis itseäni haittaa yhtään, että kaksi muuta sävyä jäivät väliin.


Joopajoo...

Eyelinereitä sarjassa on kaksi glitteristä, vihreämpi Aquatix Bay ja sinisempi Mermaid's Secret Beads. Nämä ovat sävyltään toooodella samankaltaisia, joten en usko kenenkään oikeasti tarvitsevan molempia. Muutenhan nämä ovat minusta tosi kivoja, kestäviä ja näyttävät nätiltä meikissä, mutta kun molempien siveltimet ovat ihan tuhannen tohjona! Molemmista harottaa harjakset mihin sattuu, tuosta sinisemmästä vielä pahemmin kuin kuvassa olevasta vihreämmästä. Sama ongelma näkyi olevan myös em. ulkomaalaisilla bloggareilla joten joo ööh, ei jatkoon?


Vasemmalta oikealle: Aquatix Bay, Mermaid's Secret Beads, Mermaid's Secret, Under Water Love ja Pearls Are a Girl's Best Friends

Kokoelman huulituotteet ovat kaksi glitteristä jellykiiltoa, mitä se jelly siinä ikinä tarkoittaakaan. Vaaleanpunainen on nimeltään Pearls Are a Girl's Best Friend ja lila Under Water Love. Nämä ovat HYVIN vesimäisiä kiiltoja, ei yhtään tahmaisuutta, kerrostuvat heikosti ja tunne ja kiilto häviävät melko pian muuttuen hennoksi hohtamiseksi. Näissäkään ei ihan kauheasti huulilla ole sävyeroa koska kimalteet näkyvät yleensäkkin niin huonosti, joten molempien hankkimista en suosittele. Jostain kumman syystä nämä aiheuttavat kirvelyä levitettäessä, vaikka ei minulla nyt niin kuivia huulia pitäisi olla eikä missään ainakaan sanota näiden olevan mitään pullistavia kiiltoja? Mistä lie johtuu, allergia se ei kuitenkaan ole. Ihan kivat tuotteet sellaiselle joka inhoaa huulikiillon tuntua, mutta minua ei nappaa sitten yhtään. Ehkä näistä olisi kuitenkin huulipunien päälle?


Tästä toivottavasti näkyy sudin pieni koko (:


Kädelle hierottu kimallenestettä. Ignooratkaa jostain swatchista jäänyt sininen jälki.

Kokoelman perinteiset ekstratuotteet olivat söötti pikku matkapuuterisivellin ja vartalolle ja kasvoille sopiva kimalleneste. Tuo puuterisivellin on minusta muuten kokoelman paras tuote! Ihanan pehmeä, aukeava putkilopakkaus on loistava matkustamiseen ja onhan tuo nyt yleisestikin vain nätti meikkipussissa. Tätä voin suositella lämpimästi, mikäli esimerkiksi käsilaukussa kulkevalle puuterisiveltimelle on tarvetta (ja tottakai sille on!). Vartalokimalle on myös oikein kiva, neste häviää iholta nopeasti ja jäljelle jää maltillinen kimallus. Ihan pienellä määrällä pärjää jo pitkälle, joten riittoisakin tämä on. En tosin ymmärrä miten tätä kasvoille laittaisin, ei nyt ainakaan meikin alle eikä kyllä päällekkään, sillä neste sotkisi muuten koko naaman. Taidan siis vain tyytyä hieromaan tätä dekolteelleni.




Lookissa olen käyttänyt silmiin tuota luomivärikynää ja päälle Rimmelin monoa sävyssä Tempted sekä kokoelman vihersävyistä eyelineriä Aquatix Bayta. Huulilla on lilanvärinen kiilto Under Water Love. Ihan freesi ja kesäinen naama (:

Joopajoo, kuten tekstistä voi päätellä, kokoelma oli kyllä suoranainen pettymys. Kaikki on niiiin nättiä ja niiiiin kimaltelevaa, mutta kun mikään ei käytännössä oikein toimi ja kokoelman parhaaksi anniksi jäivät sitten ihan muut kuin meikkituotteet. Eyelinerit olisivat muuten ihan huippuja, mutta kun ne siveltimet... Arrrgh! Täytyypä käydä saksien kanssa niiden kimppuun vielä myöhemmin ja leikata typerät tupsuttajat pois kuleksimasta. En nyt sanoisi, että kenenkään kannattaisi erityisesti tätä kokoelmaa varsinaisena kokoelmana hankkia, ei ole rahan väärti. Toivottavasti myöhemmin nähdään Essenceltä vähän parempaa tavaraa. Seuraava Yes, We Pop! -kokoelma onkin sitten kynsikamaa, joten sitä nähdään sitten tuolla kynsiblogin puolella, kunhan ilmestyy (: Ja onhan ne syysuutuudetkin sieltä tulossa...


Lopuksi vielä bonuskuva nimpparilahjaksi saamastani uudesta Ikean Synas-valoboksistani, johon laitoin nuo Aquatixit patsastelemaan :D Olen himoinnut tuota boksia koko kesän, tuonne on niiiin kiva laittaa kaikenlaisia nättejä meikkejä sun muita juttuja esiintymään. Laatikossa on onneksi kansikin, joka estää tavaroita pölyyntymästä. Aivan loistava! Hintaa boksilla on 30 euroa ja ledeistä saa iloa muistaakseni yli 20 000 tunniksi.

Hauskaa iltaa!

You May Also Like

6 kommenttia

  1. No voi että, miten voi melkein kokonainen kokoelma tolla tuollainen susi? Kuulostaa siltä, että essencellä on tullut kiire ja toteutus tapahtui puolihuolimattomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta ): Jotain on mennyt kyllä pahemman kerran pieleen. Luomivärikynät ja eyelinerit on teknisesti ihan surkeita, mutta nuo kiillot eivät vaan vastanneet omia odotuksiani. Ihme juttu, kesän muut kokoelmat kun on olleet niin kivoja!

      Poista
  2. ootko kuullu kosmetik-kosmo sivustosta? siellä myydään mm. catricea ja sleekia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Empäs muuten ole kuullut! Kiitos vinkistä, menen heti tutkailemaan tarjontaa :D

      Poista
  3. Henna vei sanat suustani, miten tuollainen tunarointi on ollut edes mahdollista? Harmi juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa jäädä arvoitukseksi ): Jotain kertoo kyllä sekin että kokoelmasta on jäänyt osia pois ongelmien takia. Toivottavasti tämä jäi vain tälläiseksi pohjanoteeraukseksi eikä suinkaan kerro Essencen laadun laskemisesta.

      Poista