Garnier Oil Beauty Oil-infused Nourishing Scrub ja viime viikon ostostelut

by - 29.10.14

Kuka kaipaa luksusta suihkuhetkiinsä? Jos mielessäsi huusit "minä, minä!", on tässä sitten tuote siihen hommaan: Garnierin öljyjä sisältävä vartalokuorinta. Tämähän on siis uutuustuote ja näytti minusta hyllyssä hyvin kiinnostavalta, joten eikun mukaan vaan. Ja oih ja voih, olen niin rakastunut <3 Tässä on jopa HG-potentiaalia!


Ideanahan tässä on siis se, että tämä kuorinta sisältää neljää eri öljyä: argania, macadamiaa, mantelia sekä ruusua. Kuorinnan lisäksi tämän pitäisi siis kosteuttaa ja heleyttää, joten tämä onkin tarkoitettu kuivalle ja elottomalle iholle. Kuorivat partikkelit tässä ovat cupuacu-siemenia ja ihon pitäisi tuntua pehmeämmältä ja heleämmältä. Yleensäkkin ihon pitäisi tuntua kuorinnan jälkeen pehmeämmältä ja heleämmältä, joten sinänsä vähän tyhjä lupaus :D Mutta sanoisin, että kyllä sen öljypohjaisuuden pitäisi näkyä ekstrapehmeytenä ja heleytenä.

Pakkaus näyttää nuden ja kullansävyineen arvokkaalta, mutta kaikkein paras osuus tuotteessa on sen tuoksu <3 Ihankuin joku arvokkaampikin parfyymi! Oikeasti, voisin niin kuvitella tämän tuoksun pullossa, niin paksu, rikas ja luksuksentuntuinen se on. Tuoksu on jopa siinä määrin voimakas, että se leijuu ympärillä koko kuorimisen ajan ja jää lopulta iholle, mitä en pane kyllä yhtään pahakseni. Myös itse kuorintamassa näyttää perusmarkettitavaraa luksuksemmalta, kullanhohtoiselta öljyltä. Kyllä kelpaa!


Ja kyllä tässä kuorintatehojakin on kaiken hyvän lisäksi. Partikkelit ovat onneksi mukavan karheita ja iho jää uskomattoman pehmeäksi tämän jäljiltä. Siis ihan oikeasti havaitsen eron johonkin Seppälän peruskuorintaan verrattuna. Myös kosteutustehoja on huomattavissa, toki tietysti laitan aina vartalovoidetta vielä päälle. Ei siis todellakaan yhtään hassumpi tuote noin niinkuin markettivalikoimasta! Olin täydellisen myyty ihan ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Oil Beauty -sarjassa on muitakin tuotteita, muistaakseni ainakin joku öljypohjainen vartalovoide, jota tekee myös mieli kokeilla, jos olisi vaikka yhtä ihana kuin tämä. Kyllä tässä on nyt sitä arjen luksusta, jota joka nainen ansaitsee. Ei voi kuin suositella, tuskin tulette pettymään!

Garnierin öljykuorintaa myydään isoimmissa marketeissa ja markettikosmetiikan osastoilla ja hintaa tällä on 7-8 euroa.

Lopuksi esittelen vielä viime viikon ostokset, jotka unohtuivat maanantailta. Joukossa on ihka oikea aarrekin...


IIK, Diorin Trianon-kevätkokoelman Favorite-paletti! Ihastuin tähän jo keväällä, mutta yli sadan euron hinta oli yksinkertaisesti liikaa. Olen siitä asti kytännyt tämän hinnanlaskua, mutta viime viikkoon asti sille on suotu vain 90 euron alehinta ja siitä -30% Sokoksen alelaarissa. Mutta NYT, viimeinkin, oli pohjaan liimattu -50% tarra ja viimeinen kappale odotti minua alelaarin pohjalla <3 Meinasin jo laaria kaivaessani vaipua epätoivoon kun ei meinannut millään tätä löytyä, mutta siellä se lopulta kuitenkin oli. Tämä on ihan täydellinen kokoelmani aarre, vaalin tätä suurella hartaudella! Paletissa on siis kolme luomivärisävyä, eyeliner-sävy (musta), sekä poskipuna. Kokoelman varsinainen poskari olisi myös ollut kiva löytää, mutta aina ei voi voittaa. Iiik, tykkään tästä niiiiin paljon!


Vasemmalta oikealle: Favoriten poskari, luomivärisävyt, eyeliner-sävy sekä L'orealin Lovely Lilas

Muita ostoksia oli sitten Lumenen Star Effect -ripsari Anttilasta vitosella (alkaa noita ripsareita olla vähän liikaakin kohta...), myöskin Sokoksen alelaarista löydetty Lorkun luomivärikynä päheässä sävyssä Lovely Lilas sekä anopilta saatu saman merkin tekstuurisuihke laineiden väkertelyyn. Minullahan on hiuksissa luonnonkiharat/laineet jo valmiiksi, mutta varmasti tämän kanssa saa niitä vielä korostettua.

Semmoisia siis viime viikolla! Oikein ihanaa iltaa kaikille (:

You May Also Like

10 kommenttia

  1. Onpas mielenkiintoisen kuuloinen tuo kuorinta, voisin vaikkapa itsekin kokeilla :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Itsekkin yllätyin valtavan positiivisesti (:

      Poista
  2. Ihana dior paletti ja kivoja ostoksia

    VastaaPoista
  3. Uuh, tuo Dior <3 Upeat värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, niimpä! <3 Onhan se vähän keväinen tähän hetkeen mutta silti oih <3

      Poista
  4. On niin väärin käyttää poskipunasta sanaa poskari........... Siitä tulee kaikkea muuta paitsi poskipuna mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D No mutta onhan se nyt vähän turhan pitkä sana semmosenaan! Mites me sitä sitten kutsuttaisiin? Popuksi?

      Poista
    2. Eikös pelkkä poskipuna riittäisi? :D Siinä on kaksi kirjainta enemmän kun poskarissa, joten ei se poskipunakaan kauhean pitkä sana ole. :D Mutta jokainen tyylillään!

      Poista
    3. Niin mutta sillä on varmaan jotain tekemistä ääntämyksen kanssa että poskipuna tuntuu jotenkin raskaammalta lausua kuin poskari :D Mutta enhän toki halua aiheuttaa ikäviä mielleyhtymiä lukijoille, joten vähennetään poskarin käyttöä!

      Poista